GYIK

GYIK

Mennyit ér az ingatlanom, mennyi időn belül fog elkelni?

A piaci árát az értékesítő kollégánk fogja tudni meghatározni, amennyiben a lakás a reális piaci értéke fölött maximum 5%-kal van hirdetve, az ingatlan 2 hónapon belül el fog kelni

Mi a foglaló?

​​​​​A szerződés megkötésének jeléül és biztosítékául átadott pénzösszeg, vagy más dolog. Ha a szerződést teljesítik, a foglalót a szolgáltatás értékébe be kell számítani. A teljesítés meghiúsulásáért felelős személy az átadott foglalót elveszti, illetve a kapott foglalót kétszeresen köteles visszatéríteni.

Miért dolgoznék ingatlanossal?

Az ingatlan értékesítése teljes körű szakmai felkészülést igényel, valamint egy ilyen folyamat számos gazdasági és jogi területet érint. Megfelelő tudás hiányában komoly adóügyi problémája keletkezhet mind az eladónak, illetve mind a vevőnek. Ezek mellett természetesen nem elhanyagolható szempont a több éves piaci rálátás, valamint a kiterjesztett ügyfélkör megléte, mely jelentősen leegyszerűsíti a Budapest Luxury Properties értékesítési folyamatait.

Hány %-os szolgáltatási díjat számolnak fel?

A Budapest Luxury Properties irodái normál esetben 4,5%-os sikerdíjjal dolgoznak. Emellett 4% (kizárólagos) és 5%-os (eseti) szerződésekkel tudjuk segíteni az eladó eladási szándékát. Ezek a díjak tükrözik a Budapest Luxury Properties tanácsadóinak szaktudását és profizmusát, amivel az ügyfeleinket szolgálják.